MSH:Ja qytetet nga janë të prekurit e rinj me koronavirus

Alsat M Logo
Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë regjistruar 37 raste të reja me COVID-19, ndërsa janë bërë plot 508 teste. Ndërkohë janë shëruar 11 pacientë dhe nuk ka pasur asnjë viktimë.
Rastet janë regjistruar në qytetet e mëposhtme:
Shkup          12
Kumanovë   8
Shtip             2
Prilep            2
Tetovë          7
Strugë          4
Ohër            2
Alsat M Search

StrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...