MSH:Struga 1 rastë,Maqedonia 137 të prekur me koronavirus

Ministria e Shëndetësisë informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1542 teste të realizuara 137 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona. Shkup-60, Kumanovë-13, Dibër-5, Shtip-16, Prilep-3, Tetovë7, Srugë-1, Veles-3, Manastir-5, Ohër-1, Gostivar-11, Koçan-1, Probishtip-1, Demir Hisar-1, Vinicë-1, veti Nikollë-3 Kërçovë-5.- Advertisement –

Instituti i Shëndetit Publik gjatë 24 orëve të fundit ka regjisturar 103 pacientë të shëruar. Shkup-53, Dibër-3, Shtip-1, Pprilep-6, Tetovë-7, Veles-5, Manastir-2, Kavadarc-1 Gostivar-11, Strumicë-1, Krushevë-1, Kërçovë-3 dhe Resnjë-9.

Ndërsa 9 persona kanë humbur betejën me korona virusin.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...