MSH:Struga 11 raste, 88 të infektuar në gjithë Maqedoninë

Në 24 orët e fundit janë bërë 1507 testime, ndërsa 88 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në:

– Shkup 23
– Kumanovë 8
– Dibër 2
– Shtip 10
– Prilep 3
– Tetovë 2
– Strugë 11
– Veles 2
– Bitola 3
– Ohër 8
– Kavadarci 1
– Gostivar 4
– Strumicë 1
– Makedonski Brod 4
– Vinicë 2
– Sveti Nikole 2
– Kichevë 2

6 persona, dy pacientë nga Shkupi, pacient nga Kumanova, pacient nga Gostivari, pacient nga Tetova dhe pacient nga Shtipi.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 113 pacientë të shëruar nga:

– Shkup 57
– Dibër 1
– Shtip 11
– Prilep 8
– Tetovë 11
– Veles 1
– Gostivar 2
– Kochani 4
– Demir Hisar 1
– Sveti Nikole 10
– Kichevë 2
– Resnjë 5

Gjithsej 108384 testime covid janë bërë në vend-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11289, numri i pacientëve të shëruar është 7221, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3557.

Loading...
loading...Loading…


loading…