MSH:Struga 3 raste, Maqedonia 78 të infektuar me koronavirus

Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë bërë 894 teste, ndërsa janë regjistruar 78 raste të reja me Kovid-19. Në Shkup-26, Kumanovë-4, Dibër-1, Shtip-17, Tetovë-9, Strugë-3, Manastir-1, Ohër-1, Gostivar-5, Kriva Pallank -1, Koçan -1, Probistip-3, Vinica -1, Shën Nikoll-5, raporton gazeta “KOHA”.Related PostsKor 6, 2020

Ndërkaq nga Instituti i Shëndetit Publik bëjnë të ditur se janë shëruar 172 të infektuar edhe atë: Shkup-72, Kumanovo-53, Shtip-20, Prilep-4, Tetovë-10, Veles-1, Gostivar-5, Probistip-2, Resen-4, Negotino-1. Gjatë 24 orëve të fundi nga Kovid-19 kanë vdekur pesë të infektuar, tre pacientë nga Shkupi, dhe nga një nga Kumanova dhe Struga.

Në Klinikën për sëmundje infektive kanë vdekur dy pacientë të moshës 70 dhe 80 vjeç, ndërsa në Spitalin e Përgjithshëm të Qytetit të Shkupit “8-Shtatori” kanë vdekur dy pacient të moshës 77 dhe 63 vjeç. Në Strugë ka vdekur pacient i infektuar me Kovid19 i moshës 86 vjet. (koha.mk)

Loading...
loading...Loading…


loading…