MSH:Struga 9 raste, Maqedonia 160 të infektuar me koronavirus

Në 24 orët e fundit, janë regjistruar 160 raste të reja me COVID-19, nga gjithsej 2172 teste të kryera gjithsej. Prej tyre, 38 janë nga Shkup, 20 nga Tetova, 19 Kumanova, 13 Gostivari, 10 nga Shtipi, 9 nga Struga, 8 Këroçova, 5 Shën Nikolla, nga 4 raste të reja në Prilep, Kavadar, Koçan dhe Ohër, nga 3 raste të reja në Veles dhe Demir Hisar, nga 2 të infektuar të rinj në Strumicë, Makedonski Brod, Pehçevë, Berovë dhe Vinicë, si dhe nga një rast i ri në Dibër, Manastir, Probishtip, Vallandovë, Dellçevë dhe Negotinë.

Loading...
loading...Loading…


loading…