MSH:Struga13 raste ,Maqedonia 152 të prekur me koronavirus

Ministria e Shëndetësisë informoi se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Maqedonisë së Veriut nga 1077 testime të realizuara 152 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona.

Shkup-39, Kumanovë-20, Dibër-8, Shtip-14, Prilep-1, Tetovë-9, Strugë-13, Manastir-5, Ohër-3, Kavadarc-5, Gostivar-15, Gjevgjeli-3, Strumicë-4, Radovish-1, Koçan-1, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-2, Dellçevë-3, Kratovë-1, Sveti Nikollë-1 dhe Kërçovë-2.

Instituti i Shëndetit Publik sot ka regjistruar 70 pacient të shëruar nga korona virusi. Shkup-23, Kumanovë-8, Shtip-6, Tetovë-10, Gostivar-10 dhe Sveti Nikollë-13.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...