Muamer Doko nga Ohri, vlerësohet me çmimin e mësuesit dhe drejtorit më të mirë për 2016/2017

Drejtori i shkollës “Bashkimi” në Ohër,Muamer Doko vlerësohet për kontributin shumvjeçar në arsim për vitin 2016/2017.Nga shoqata e punëtorve Arsimor të Republikës së Maqedonisë për nder të 5 Tetorit – ditës Botrore të mësuesit, pas një periudhe 34 vjecare për kontributin e dhënë si mësimëdhënës dhe si menaxhus në një shkollë modele multietnike në edukimin e nxënësve, ruajtjen e bashkëjetesës, si dhe zhvillimin e Veprimtarisë Edukativo Arsimore Muamer Doko dekorohet me çmimin si mësues (puntorë arsimor) dhe drejtor më i mirë për vitin shkollor 2016 – 2017.”Faleminderim të madhë ndaj të gjithë të punësuarve në ShF “Vëllazërim Bashkim” – Ohër, nxënësve, prindërve, penzionerëve dhe të gjithë të tjerëve që mundësuan që Unë sot edhe më tepër të mburrem me Ju”përfundon Muamer Doko.(Strugalajm.com)

 

 

In : Aktuale

Loading...
loading...