Myftinia:Struga gati për Ramazanin

(Shq./Мак.)

Sot 22.03.2023 myftiu i Strugës mbajti takim me kryetarët e Këshillave të xhamive në qytetin e Strugës dhe rrethinës. Në këtë takim u prezentuan konkluzat e mbledhjes me imamët si dhe u informuan me programin dhe aktivitetet gjatë këtijë muaji të bekuar të Ramazanit.
Në fund muftiu uroi Këshillat e xhamive që këtë muaj të bekuar ta kalojmë në adhurime dhe aktivitete me të cilat do fitojmë kënaqësinë e Zotit.

Денес, 22.03.2023 година, Муфтијата на Струга одржа средба со мутевелиите на џамиите при Муфтиство Струга.
На оваа средба беа презентирани заклучоците од состанокот со имамите, воедно тие беа информирани и за програмата и активностите предвидени за овој мубарек месец Рамазан.
На крајот муфтијата им посака на сите џамиските одбори, како и на сите верници од Струга и струшко овој мубарек месец да го поминат во ибадет и активности со кои ќе го стекнеме Аллаховото задоволство.StrugaLajm
Loading…


loading…