Naftë e keqe është importuar në Maqedojni

Naftë e cilësisë së dobët është importuar në Maqedoni gjatë këtij viti.

Sipas analizave të bëra, kjo naftë është 20 herë më  e keqe dhe që rrit nivelin e ndotjes, transmeton INA.

Sipas A1on, në këtë biznes janë të përfshira disa kompani me pronarë maqedonas, të cilat kanë sjellë naftën me ndihmën e pushtetit të kaluar.

Bëhet fjalë për kompanitë vendore nga Shkupi, Kavadari dhe Vinica. StrugaLajm

Ky rast u zbulua edhe në Maqedoni, pas aksionit të policisë dhe doganave të Kosovës, të cilat zbuluan të njejtin biznes dhe furnizimin e disa pompave të benzinës të Kosovës me këtë naftë.

In : Aktuale

Loading...
loading...