Nasufi porosi për Non Gratën pas kalimit të ligjit në qeveri:NUK LUHET E NUK TALLET ME MIELLIN GJERMAN DHE ME DOLLARIN AMERIKANË

Qeveria e RMV-së miratoi Ligjin për masat restriktive – kufizuese për përsonat që janë në Listën e Zezë të SHBA – ve dhe Mbretërisë së Bashkuar dhe dërgohet në Kuvend për votim që sipas të gjitha gjasave do të miratohet, sepse Maqedonia e Veriut e ka patjetër të prodhoj rezultat.

Ligjin për masat restriktive – kufizuese për përsonat që janë në Listën e Zezë do të mundësojnë hapjen e procedurave për përsonat dhe subjektet juridike që janë nën sankcione nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Bashkimit Europian dhe Britanisë së Madhe.

Pra ju PASHALLARË, dhe të DAMKOSUR ju përshëndes me një thënie që e kemi ndigjuar shpesh herë nëpër filmat shqiptarë të kohës së monizmit…StrugaLajmStrugaLajm

,, NUK LUHET E NUK TALLET ME MIELLIN GJERMAN DHE ME DOLLARIN AMERIKANË ,,…StrugaLajm

PËRGJEGJËSI

TRANSPARENCË

Lulzim Nasufi, Kryetar i Degës së ASH – Strugë.

In : Aktuale

Loading...
loading...