Ndahet nga jeta veprimtari strugan Prof.Dr. Musa Musai

Mbrëmë më datë 22 Shtator 2021 u nda nga jeta Prof.Dr. Musa Musai

ME SHUME DHIMBJE NGUSHELLIME FAMILJES MIQVE DHE SHOKVE

Në moshën 70 vjecare Profesori u nda nga kjo jetë për të mos u kthyer më kurrë. Iku përgjithmon, edhe pse do të mbesë gjithmon në mesin tonë me veprat e tij intelektuale qe nese fillojm te shkruajm, nuk kane fund. Qoftë i përjetshëm kujtimi yt. Lamtumirë Profesor.
Varrimi do te behet sot 23.09.2021 ne ora 17:00 ne Dobovjan

Loading...
loading...Loading…


loading…