Ndalesë për automjetet e rënda në rrugën Mavrovë-Dibër

Për shkak të reshjeve të borës nga orë 09:45 minuta është vënë ndalesë për automjetet e rënda transportuese. Siç njoftojnë nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM) trafiku në mbarë vendin po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë kryesisht të lagshta.

Intensiteti i trafikut jashtë mjediseve urbane është i matur. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjatë për hyrje dhe dalje nga shteti.Reklame

Nga LAMM apelojnë për vozitje të kujdesshme dhe respektim të rregullave të trafikut rrugor.

Loading...
loading...Loading…


loading…