Ndalohet konsumimi i ujit në Strugë,shirat e kanë turbulluar!

Si rezultat i shirave uji nga ujësjellësi i Strugës është i ndaluar për pije.Ky vendim është marr nga Agjensioni Për Ushqim dhe Veterinari. Analizat e kryera në ujin e ujësjellësit të Strugës tregojnë se uji është i ndotur dhe nuk rekomandohet për pije.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...