Ndodh edhe kjo: Gjinekologu për nëntë muaj mashtron pacienten se është shtatzënë

Gjinekologu shkupjan nëntë muaj ka manipuluar me pacienten se ajo kinse ishte shtatzënë, duke kryer të gjitha kontrollet e nevojshme për gratë shtatzëna.

Gjatë shtatzënisë së rreme, mjeku bëri kontrollet gjinekologjike, ka matur qafën e mitrës, verbalisht e ka bindur se ajo ishte shtatzënë, e ka detyruar të merr ilaçe të panevojshme dhe terapia, dhe se e ka bindur se në barkun e saj ka foshnjen e gjinisë mashkull.

Kundër tij është nisur hetimi, dhe mund të pritet që të ngrihet edhe padia penale për veprën mashtrim dhe falsifikim dhe vepër të rëndë kundër shëndetit të njerëzve.

In : Aktuale

Loading...
loading...