Ndodh edhe kjo:I rrahin dy policë në Ohër

Dy qytetarë të Ohrit, 31 dhe 33 vjeç,kanë fituar kallëzime penale për shkak të ekzistencës së bazës për dyshim për kryerjen e një vepre penale “Sulm ndaj një zyrtari gjatë kryerjes së punës së sigurisë”.
Siç është njoftuar nga Ministria e Brendshme,të dyshuarit pasi kërcënuan kanë sulmuan fizikisht dy oficerë policie, të cilët vepruan pas një urdhër me shkrim nga Gjykata Themelore Ohër.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…