Në Ladorishtë, humaniteti në vepër nga Shoqata Islame

Me rastin e nates se Kadrit dhe Fiter Bajramit “Shoqata Islame Ladorisht” në bashkëpunim me Xhamin Shqiptaro-Islame e Schwarzenbach Zvicer” shperndahu ndihma ushqimore dhe tesha për 30-40 familjaret me nevoj në Ladorisht dhe rrethin.
“Allahu i shperblefte me miresit e tij të pafundshme kontribuesit dhe ato që i shpërndan Amin”thuhet në njoftimin e kësaj Shoqate.

StrugaLajmStrugaLajm

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...