Në Ohër, 1 mijë tërmete në tre javë

Në rajonin e Ohrit prej 18 qershorit e deri më sot, janë regjistruar më shumë se 1 mijë tërmete. Shumica e tyre ishte me intensitet të dobët, ndërsa më i fuqishmi ishte tërmeti i djeshëm në orën 13:18 me intensitet 5 shkallë të njësisë matëse Rihter . Kjo dridhje ka shkaktuar shqetësim të banorëve dhe turistëve në Ohër ku dhe janë paraqitur dëme të shumta materiale.

StrugaLajm
Loading…


loading…