Kapet duke vjedhur 40 vjeçari në Strugë, policia njoftoi rastin


Policia e Strugës njofton se më 26.09.2020 rreth orës 00.05 në rrugë “Kuzman Josifovski Pitu” në Strugë, zyrtarët e policisë nga Stacioni Policor Strugë arrestuan një 40-vjeçar banues në Strugë.

Ai u gjet duke kryer krimin e vjedhjes në një shtëpi në adresën e specifikuar.


Ai u dërgua Stacionin e Policisë dhe pasi çështja të dokumentohet plotësisht, do të ngrihet një kërkesë e duhur kundër tij.

Loading...
loading...Loading…


loading…