Në Strugë, shkupiani ndërtoi pa leja paditet nga policia

Policia e Strugës ka ngritur kallëzim penal kundër 38-vjeçarit nga Shkupi dhe kundër personit juridik me seli në Strugë në Prokurorinë Themelore Publike për veprën penale “ndërtim të paligjshme”. Personi i raportuar, si menaxher i kompanisë dhe investitor, gjatë vitit të kaluar, në një lokacion në fshatin Misleshevë-Strugë, pa miratimin e duhur, filloi me ndërtimin e një objekti strehimi. Pas inspektimit, u mor një vendim për të ndaluar ndërtimin e investitorit dhe për të harmonizuar objektin sipas miratimit të lëshuar më parë brenda një periudhe kohe të caktuar.StrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...