Në Strugë u shënua dita e humanitetit

Kryqi i kuq i RM Organizata komunale e Struges ne 8 Maj e shenoi Diten boterore te Kryqit te kuq dhe Gjysmehenes se kuqe me moton “Gjithkund per secilin” U organizua prezantim publik.i aktiviteteve te kryqit te kuq.

FB_IMG_1494317286622

FB_IMG_1494317301822 FB_IMG_1494317286622 FB_IMG_1494317298565

In : Aktuale

Loading...
loading...