Në Strugë, Zeqirija Ibrahimi dhe Afrim Gashi takim me strukturën e Besës

Zeqirija Ibrahimi dhe Afrim Gashi vizituan degën në Strugë! Sot, në selinë e degës së Strugës deputetët e Lëvizjes Besa , Zeqirija Ibrahimi dhe Afrim Gashi realizuan një vizitë me aktivistët e degës së Strugës. Takimi i sotshëm ishte formal , duke diskutuar nga afër dhe duke shkëmbyer informacione rreth situatës politike në qendër. Zeqirija Ibrahimi dhe Afrim Gashi përsëritën edhe njëherë se do jenë në dispozicion të hapur për të gjitha paqartesitë dhe pyetjet të rëndësishme dhe së bashku do kontribojnë në zgjedhjen e strukturave të degës!StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...