Në vitin 2001 e la kolltukun e Kuvendit, iu bashkua UÇK-së, sot e përkrah koalicionin ASH-AAA!

E la kolltukun në Parlament dhe rroku Pushkën, pra ky është HysniShaqiri apo siç edhe me të drejt mund ta quajm Hasan Prishtina i dytë. Burr trim e Atdhetar që e ka tregue vehtën me vepra e jo me fjalë, ky burrë nuk ju nënshtrua kurrë politikës së Ali Ahmetit dhe BDI-së.
Perkrah fuqishëm Aleancen me në krye Ziadin Selën.
“Shëndet e jet të gjat sa malet baca Hysni”, e kanë uruar përkrahësit e tij.

Loading...
loading...Loading…


loading…