Nëser një pjesë e Strugës me rrethinën nuk do kenë ujë njofton NPUK-Strugë

Të nderuar qytetarë,
Ju informojmë se të mërkurën (16.09.2020), për shkak të punimeve tek burimet në f.Shum, do të ketë mungesë të ujit në një pjesë të madhe të qytetit dhe fshatrave, prej orës 08.00 deri në ora 15.00. Ekipet e NP “Ujësjellës dhe kanalizime” do të punojnë për sanimin e defektit.
Ju faleminderit për mirëkuptimin,

NP “Ujësjellës dhe kanalizime” – Strugë

Почитувани граѓани,
Ве информираме дека во среда (16.09.2020), поради извршување на работи кај изворите во с.Шум, ќе има недостаток на вода во поголем дел од градот и селата, од 08.00 до 15.00 часот. Екипите на ЈП “Водовод и канализација” ќе работат во санацијата на дефектот. Ви благодариме за разбирањето.

ЈП “Водовод и канализација”- Струга

Loading...
loading...Loading…


loading…