Nesër Struga nuk do ketë ujë nga ora 09:00-13:00

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, nesër, 12.04.2023 (e mërkurë), për shkak të punimeve nga “EVN”, nuk do të ketë ujë, ose shtypja do të jetë e ulët në të gjithë territorin e komunës së Strugës, prej orës 09:00 deri në ora 13:00.
Faleminderit për mirëkuptimin!

Me respekt,

NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Почитувани граѓани,StrugaLajm

Ве известуваме дека утре, 12.04.2023 година (среда), поради изведување работи од страна на „ЕВН“ ќе нема вода, или притисокот ќе биде низок на целата територија на општина Струга, од 09:00 часот до 13:00 часот.
Ви благодариме на разбирањето!

Со почит,

ЈП „Водовод и Канализација“ – Струга
Loading…


loading…