Nikolla Gruevski dënohet me 7 vjet burg, Mijallkov me 1 vit e tre muaj

Gjykata sot ka dhënë aktgjykimet në lidhje me rastin “Parcelat në Vodno”, përcjell TV21. Ish kryeministri Nikolla Gruevski u dënua me 7 vjet burg dhe 3500 euro gjobë. Ish shefi i shërbimit sekret, Sasho Mijalkov u dënua me me 1 vit e 3 muaj burg. Risto Novaçevski dhe Nenad Josifovski u dënua me nga 2 vjet burg me kusht, ndërsa Jordan Orce Kamçev u dënua me 1 vit burg.

Loading...
loading...

Loading…


loading…