Nikolla Gruevski: VMRO është si armaturë që na mbron nga goditjet nga brenda dhe jashtë!

Në 10 ciklet zgjedhore me rradhë, shumica e popullit ia jep mbështetjen VMRO-DPMNE-së, ka thënë lideri i VMRO-DPMNE Nikola Gruevski tha në Muzeun e VMRO duke festuar 27 vjetorin e partisë. “Ideologjia e VMRO është si armaturë e cila na mban që mos biem nga goditjet nga brenda dhe jashtë”, tha Gruevski.

VMRO-DPMNE ka thënë se partia ishte e vetmja kur, siç tha ai, duhet të ndalonte për të mbrojtur vendin, për tu realizuar reformat, për të vënë interesat shtetërore përpara atyre personale.StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...