Nis nxjerrja e të lënduarëve nga autobusi

Një autobus i kompanisë “Durmo Tours” është rrokullisur në autostradën Tetovë Shkup dhe ka përfunduar jashta rruge.

Mësohet se autobusi ka qenë i mbushur me udhëtar dhe se ka disa të lënduar. Në vendngjarje kanë dalë ekipe të policisë dhe ndihma e shpejtë.

Filloi nxjerja e telenduarve nga autobusi i aksidentuar

Për momentin ekpet mjekësore janë duke u dhënë ndihmë personave të mbetur në autobusin e rrëzuar në autostradën Shkup-Tetovë.

Video më poshtë!

In : Aktuale

Loading...
loading...