Nis seminari i Akademisë së Karatesë në Strugë

04.08.2020 ,Strugë

       Filloi seminari tradicional i Akademisë së karatesë STRUGA 2020 në organizim teknik nga klubi i karatesë  SHKËNDIJA - Tetovë  dhe klubi i karatesë  ARENA -Strugë.
StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...