Një Event Interesant në Kërçovë

Një Event Interesant në një qytet Interesant!!

PANAIRI I LIBRIT – KËRÇOVË 2019
21-22-23 Qershor – Pallati i Kulturës “Koço Racin”
Hyrja Falas!

Për t’i dhënë një frymë freskuese stinës së bukur të verës, ky panair do bashkojë shtëpi botuese nga Maqedonia dhe rajoni, për t’i dhënë mundësi leximdashësve të takojnë më nga afër botën e mrekullueshme të Librit.

Ju presim në ambientet e Pallatit të Kulturës “Koço Racin” nga e premtja, 21 Qershor në orën 11.00 deri të dielën 23 Qershor ora 21.00.

Loading...
loading...Loading…


loading…