Një fëmijë i vogël nga Struga me dëmtime në trup po trajtohet në Spitalin Klinik

Një foshnjë gjashtëmbëdhjetë muaj nga Struga, me hematomë në kokë, fraktura në kraharor dhe në trup, është sjellë në spitalin “St. Erazmo” në Ohër, është transferuar në terapi intensive në Klinikën e Kirurgjisë për Fëmijë në Shkup.Nga Spitali klinik në Shkup raportojnë se po ndjekin rastin.

StrugaLajm
Loading…


loading…