Një foto ndryshe nga plazhi :Nëna me perçe,bija toples

Ndërkohë që temperaturat gjatë kësaj vere do të jenë më të larta se zakonisht, sigurisht që zgjidhja më e mirë është plazhi. Dhe sigurisht që plazhet shqiptare kanë qenë të mbushur plot me turistë vendas dhe të huaj, e normalisht si çdo vit ata do të lënë shenjat e tyre.

Këtë herë ajo që ka surprizuar plazhistët në Durrës ka qenë një nënë dhe vajza e saj. Siç duket dhe nga FOTO, nëna është e besimit mysliman dhe është një nga ato besimtaret e devotshme, pasi edhe në plazh është e veshur me perçe, por ajo të bën më shumë përshtypje është vajza e saj, e cila ka dalë toples duke lexuar një libër.

 StrugaLajm


Loading...
loading...