Një grua nga Ohri braktis fëmijën e saj të palëvizshëm në moshën 11 vjeçe

Një grua nga Ohri ka braktisur fëmijën e saj të palëvizshëm 11 vjeçar. Ajo e ka braktisur djalin e saj në shtëpinë ku po jetonin duke e lënë pa ushqim dhe përkujdesje.

Sipas informacioneve të SPB-Ohër, dje në polici është raportuar se S.V.(39) nga Ohri ka braktisur djalin e saj të paliëvizshëm 11 vjeç në shtëpinë në rrugën “Pitu Guli”, duke e lënë pa mbikëqyrje dhe ushqim.

Qendra Sociale dhe Kryqi i Kuq në Ohër kanë ndërmarrë masa për gjetjen e një familjeje për përkujdesje, kurse fëmija ka marrë ndihmën e duhur. Kundër S.V. do të parashtrohet kallëzim përkatës.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...