Një person lufton me jetën :E nxorrën pandjenja nga liqeni!

Një burrë i moshës së mesme është mbytur në liqen në afërsi të Peshtanit.Personi i mbytur pas është futur në liqen është vërejtur nga plazhistët se po mbytej dhe menjëherë i është ofruar ndihmë duke e nxjerrur në breg.Mjekët po luftojnë për jetën e personit.(Strugalajm.com)

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...