Një pjesë e fshatrave të Strugës pa energji elektrike

Një pjesë e fshatrave të Strugës janë pa energji elektrike. Pa rrymë janë fshatrat Frëngovë, Kalishtë,Fierisht, Rëmëz, Radozhdë dhe fshatra të tjera. U deshën vetëm disa centimetra dëbora që këto lokalitete të Strugës të mbesin pa energji elektrike. Ndërkohë nga EVN si gjithmonë thonë se do rregullojnë defektin. (Strugalajm.com)

In : Aktuale

Loading...
loading...