Njoftim deri te bujqit e Struges

Ne bazë të njoftimit të marrë nga Ministria e Bujqësisë,Pylltarisë dhe Ujrave ne Shkup,ju njoftojmë se do të zhvillohet procedurë për vlersim për dëmet e shkaktuara nga ngricat ne kulturat bujqësore. Në daten 25.04.2017(e marte) do te informoheni më saktesisht me një njoftim të ri për atë se ku dhe kujt dë të bëhet paraqitja e parashtresave më kerkesat konkrete.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...