Njoftim i Rëndësishëm:Një familje në Ladorisht ka nevojë për ndihmën tuaj!

Behet fjal per nje familje ne Ladorishti Struges gjendja e së  ciles eshte e veshtir per ta pershkruar .

Sic e shihni dhe ne fotografi ata mundohem shum per ta riparuar vendin ku ua kan fal per disa vite qendrimi . Te gjith ata qe kan deshir dhe vullnet per ta ndihmuar kete familje le te urdheroj , per te ardhmen e kesaj familje e sidomos per dy femijet qe jan ne kohen e adoleshences.
Nese nuk keni mundesi per ta ndihmuar te pakten beni  nje shperndarje te ketij lajmerimi.

Kontakt info: +389 70 972 606

received_1472671889445014StrugaLajm

received_1472671486111721 received_1472671752778361 received_1472672019445001
Loading…


loading…