Njoftim nga Këshilli i xhamisë të Belicës së Sipërme-Strugë


Njoftohen të gjithë besmitarët musliman se nesër e premte do të falet xhumaja në xhaminë e Belicës së Sipërme-Strugës.

Gjithashtu, po ky Këshill njofton se po në këtë xhami do të falet edhe Kurban Bajrami ( e martë ).
Këshilli i Xhamisë së Belicës së Sipërme, adreson një kërkes deri te të gjithë pronarët e shtëpizave në këtë Lokalitet të Strugës që të participojnë me pagesën vjetore në vlerrë prej 20 euro për mirëmbajtjen e xhamisë si dhe faljen e namazeve .Gjithashtu, edhe besimtarët e lokaliteteve të tjera janë të mirëpritur për të kontribuar për mirëmbajtjen e kësaj xhamie.

Për më shumë info:072 259 393

Loading...
loading...Loading…


loading…