Nuk e pranuan martesën me serbin, prindërit rrahin vajzën brutalisht dhe i rruajnë flokët

Një familje nga Bosnja e Hercegovina  është dëbuar nga Franca pasi kishin rrahur vajzën e tyre.

Ata i kishin rruar flokët vetëm se ajo kishte dëshirë të martohej me një serb.

Ka qenë Ministria e Punëve të Brendshme e Francës ata të cilët kanë bërë lajmin të ditur për qytetarët.

Sipas informacioneve të dhëna nga vetë ministria pesë anëtarët e familjes së kësaj vajze në lindje të qytetit Bezanson, është deportuar për në Sarajevë.

In : Aktuale

Loading...
loading...