Nuk i liruan çmimet, Bekteshi i mbyll 5 markete në Kumanovë, Kavadarci, Tetovë dhe Gostivar

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka njoftuar se sot gjatë kontrolleve në disa markete për shkak mosrespektimit të uljeve të çmimeve të disa produkteve i ka mbyllur  5 marktet në tërë teroitorin e Maqedonisë. Marktet e mbyllura  janë në Kumanovë, Kavadarci, Tetovë dhe Gostivar, përcjell TS.

“FALEMINDERIM DERI TE QYTETARËT E VENDIT të cilët denoncojnë mosrespektim të uljeve të çmimeve!
Në Kumanovë, Kavadarci, Tetovë dhe Gostivar mbyllen 5 markete.
Inspektorati shtetëror i tregut kryen punën me profesionalizëm dhe dedikim.
Kontrollet vazhdojnë në çdo cep të vendit!” ka shkruar Bekteshi.

In : Aktuale

Loading...
loading...