Nuk i ndal koronavirusi, nusja norvegjeze dhe dhëndri suedez martohen në kufi (FOTO)

Një martesë e veçantë ka ndodhur në kufijtë mes dy shteteve pasi një dhëndër suedez dhe nusja norvegjeze janë martuar edhe pse “të ndaluar” nga Covid-19. Çifti Alexander Clern dhe Camilla Oyjord e zhvilloi ceremoninë martesore në kufirin midis dy vendeve ndërkohë që të ftuarit qëndronin në secilën anë të kufirit, në përputhje me rregullat e koronavirusit.

Çifti tha për BBC se nuk mund të prisnin deri sa të hiqeshin kufizimet dhe se nuk dëshironin ta ndryshon datën e tyre të martesës. “Nuk dëshironim të ndryshonim datën, gjithçka që donim ishte të martoheshim!”, kanë thënë ata.

Ata qëndruan në të dyja anët e kufirit, të ndarë me një fjongo të bardhë. Nusja, Camilla Oyjord tha se e kishte sugjeruar idenë si shaka, të cilës miqtë dhe familjarët iu përgjigjën pozitivisht. “Ne donim të ishim burrë e grua! Dashuria i mundi të gjitha”, tha Camilla.StrugaLajm


Loading...
loading...