Nuk ka rivotim, gjithë rezultatet janë të sakta

Nuk do ketë rivotim nga rrethi i parë, rezultatete për votim të kryetarëve të komunave dhe këshilltarëve janë të sakta në gjitha 80 komunat në vend dhe në qytetin e Shkupit, gjykata administrative vendosi që pas 28 padive të partive të konstatojë se nuk ka pasur asnjë gabim gjatë votimit dhe shpalljes së rezultateve, transmeton Zhurnal.mk

Është pranuar vetëm një padi nga VMRO për votim në një vendvotim në Saraj për shkak të gabimit teknik të KSHZ ndërkohë që janë deklaruar si negative për votim për kryetar komune dhe se ankesa ka qenë për këshilltarë.

Pas vendimeve të gjykatës administrative të cilat janë vendimtare, votimi për kryetar komunash ka mbaruar në 45 komuna dhe në qytetin e Shkupit, të dielën do të mbahet votim për rreth të dytë në 35 komuna.

In : Aktuale

Loading...
loading...