NUREDIN GËRVALLA HEROI I KOMBIT FOTO EKSKLUZIVE

Për portalin StrugaLajm.com sjellim një foto të viteve 90 ta kur veprimtari i madh i LPK së nje nga celulat e para të UÇK -së sot hero shihet në tavolinë me gazeten lapidare Zeri i Kosoves .

E kujtoj me mall Nurën dhe vlerat e tij këtij kolosi Shqipërie.
Erald SelcaStrugaLajm
Loading…


loading…