Nxënësit e Veleshtës të parët edhe në garat rajonale në lëndën e biologjisë

Nxënësit e Veleshtës të parët edhe në garat rajonale në lëndën e biologjisë.

Më datë 29.03.2024 u realizuan garat rajonale në lëndën e biologjisë të organizuara nga Shoqata e biologëve të RMV-së,nxënësit e SHFK “Zini Hani” -Veleshtë nën mentorimin e prof.Nora Q.Rramani arritën këtë suksesStrugaLajmStrugaLajm

Nexhmie Zhuta -94% vendi I (klasa IX)
Rushan Bojku- 93% vendi I (klasa VIII)
Erin Kaba- 91% vendi I (klasa VIII)
Bora Hani- 85% vendi I (klasa IX)
Rumejsa Koxhaxhiku -83% vendi I (klasa IX)
Verona Hani -78% vendi I (klasa VIII)StrugaLajm

Duke u bërë kështu përfaqësues të Strugës në garat republikane!
Nxënësve dhe mentores i urojme sukses në garat republikane!

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...