Nxenesit me te mire nga Struga,marrin pjese ne garat regjonale te Kimise

GARAT REGJIONALE NE LEMINE E KIMISE Dje ne gjimnazin “7 Marsi ” ne Tetove u mbajten garat Regjionale per kimi.Mjafte nxenes more pjese nga Struga,respektivisht nga gjimnazi” Ibrahim Temo”ku mentori i lendes ne fjale, Verdi Ramadani kryesonte me nxenesin Genti Bakiu si fitues i garave komunale!Njekohesisht edhe Shfk”V. Milladinovci”ne krye me fituesen Edlira Murad dhe mentori Feti Meta, thuajse ketij kompeticioni i dhane dinamike edhe me Shfk” Nuri Mazari” me nxenes dhe mentor Natmir Zhaku! Duhet theksuar fakti qe mbarvajtja ishte ne nivel, ashtu sikurse dhe transporti mire i organizuar nga komuna e Struges!Urojme keto nxenes te garojne edhe ne ato Republkane dhe jo vetem, sepse pasojne ato Boterore.(F.M/Strugalajm.com)

 

In : Aktuale

Loading...
loading...