Nxënësit Altin Roçi nga Belica dhe Sara nga Oktisi marrin çmimin e parë dhe të dytë në garat e biologjisë

Nxensit e shkolles fillore ‘’Bashkimi” Altin Roci dhe Sara Bajramoska garuan ne garat regjionale ne lenden e Biologjise nen mentorimin e ars. Rinije Roci dhe arriten sukses te kenaqshem, ku
Altin Roci u shperblye me vendi e pare, dhe Sara Bajramoska me vendin e dyte!
Nxenesve u urojme shum suksese ne garat Republikane!StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...