O shqiptarë nga Maqedonia, mësoni nga Ramushi 

AZBI NUREDINU

Shqiptarët duhet të solidarizohen me keyeministrin Haradinaj dhe qeverin e Kosoves në ballafaqimin me Serbin shoviniste!

Si ngjan kështu që Serbet në Kosov me më pak se 3% të popullatës e bllokojnë shtetin e Kosovës në gjitha proceset integruese?!
Poashtu edhe në Bosnje për interesat e tyre e bllokojnë shtetin boshnjak në njohjen e Kosovës si dhe në gjitha proceset integruese, pse ne Shqiptarët për interes kombëtar nuk veprojmë politikisht si nji trup kundër shovinizmit Serb?!

Çudira ngjajnë edhe në maqedoni, temë aktuale është ndryshimi i kushtetutës,ngjan një fenomen i çuditshëm, për gjithçka mund të bisedohet reth ndryshimeve të kushtetutës, por jo edhe për temat me interes për Shqiptarët?!

Ne po heshtim karshi këti fenomeni si tufë …..?!
Ku janë studentët shqiptar? A ka intelektual, akademik, media, a egziston shoqëria shqiptare në maqedoni?!StrugaLajm

Si duket politika shoqërinë shqiptare e ka shty në sall të operacionit dhe e kanë lënë në KOMË!

Kjo kundërpërgjigje që i dha kryeministri Ramush Haradinaj me 100% refuzim ndaj shovinizmit Serb , të na shërbej mësim për 100 vitet e ardhëshme karshi shovinizmave ballkanik të cilët nuk e pranojnë kombin Shqiptar faktor në tok të vet.

100% është më mir një dit jetë në betej si Luan, se të jetosh një shekull si mij!

In : Aktuale

Loading...
loading...