OJQ “Endrra Rinore” me aktivitet ne Struge për diten boterore te Diabetit (FOTO)

Aktivistet e OJQ Endrra Rinore njekohesisht dhe nxenes te mjeksise ne SHMK Niko Nestor sot manifestuan diten boterore te Diabetit me disa aktivitete sensibilizuese ne qytet.
Aktivitetet nisen ne ambientet e Shkolles me pas ne qytet.
Aktivitetet e Dites se sotme ishin:
-Matja e nivelit te glukozes ne Gjak.
-Matja e shtypjes se Gjakut.
-Fletushka keshilldhenese etj.
Interesimi mjaft I madh I qytetareve per te marre sherbime baze mjeksore,si dhe entuziazmi I te rinjeve e bene te vecante aktivitetin e socem.
Ky eshte viti I dyte radhazi qe OJQ Endrra Rinore manifeston kte dite.
Aktivistet bene rrethin ose simbolin e Diabetit si aktivitet perfundimtar.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...