Oktisi i jep mbështetje Aleancës dhe Ziadin Selës

Në Shtabin Zgjedhor të Aleancës në Oktis.
Oktisi e ka dëshmuar në disa cikle zgjedhore radhazi se është PËR konceptin tonë politik.
#meDijedheGuxim
#9

shtabi elektoral i ASH-sëFB_IMG_1506590667346

FB_IMG_1506590665212StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...