Osmani informon Ivanovin për ecurin e procesit të euro-integrimeve

Bujar Osmani zv/kryeministri për integrime në Presidencë, në takim me z. Gjorge Ivanov.Osmani informoi presidentin për vizitën në Bruksel, për paketën e re të reformave – gjashtë dhe nëntë, si dhe për aktivitetet e tjera të Qeverisë drejt integrimit europian kanë informuar nga kabineti i zv/Kryeministrit.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…