Osmani takim me Hoxhaj në Austri

Zv/kryeministri Bujar Osmani gjatë qëndrimin në Salzburg, Austri u takua me Zëvendëskryeministrin e Kosovës, Enver Hoxhaj. “Këmbyem përvoja, ashtu si që e bëjnë fqinjët e afërt, dhe i konfirmuam aspiratat tona të përbashkëta për BE dhe NATO”ka thënë Osmani.

In : Aktuale

Loading...
loading...